Het nieuwe jaar is als een speer begonnen.

 

Januari is voorbij gevlogen en Februari heeft zich alweer aangemeld. Deze maand vind ik ook altijd zo snel gaan, omdat er minder dagen in zitten. Helaas is deze maand begonnen met een zieke zoon in huis. Gelukkig niet ernstig, maar gewoon een schampschot van de op het moment zo heersende griep. Daar komen we wel overheen. Even uitzieken en hij kan er weer fris en fruitig tegenaan. Ik besef op dit soort dagen nog eens extra hoe fijn het is om gezonde kinderen te hebben en zelf gezond te zijn. Het kan ook zo anders. Vele kinderen kunnen dit niet zeggen en zitten opgesloten tussen zich ziek voelen en vele ziekenhuisbezoeken. Zoals de kinderen met kanker. Terwijl ik naast mijn zieke zoon zit, bedenk ik ineens dat ik met mijn praktijk iets zou kunnen betekenen voor al die zieke kinderen. Dus let op, hier komt mijn idee.

Vorig jaar ben ik begonnen met hardlooptraining. Een belangrijke rol daarbij spelen natuurlijk mijn voeten; ze zetten me af en vangen mij op. Door de zwaartekracht moeten ze wel 6 tot 7 keer mijn lichaamsgewicht opvangen bij elke keer dat ik met een voet op de grond beland. Kracht is ook wat al die zieke kindjes nodig hebben en ook meestal enorm laten zien. Dat brengt onze krachten mooi samen. Met mijn voetenkracht heb ik het plan opgepakt om in Juni dit jaar de Run for Kika Utrecht te gaan lopen. Met de opbrengst van deze run worden onderzoeken gesteund naar kinderkanker. Deze uitdaging ga ik graag aan, samen met u. Nu snap ik dat niet iedereen kan hardlopen. Maar het kan op verschillende manieren opgepakt worden.

  1. In de maanden April en Mei zal ik van de opbrengst van elke behandeling €1,00 opzij zetten om te doneren
  2. U mag als ik bij u kom na uw behandeling een donatie doen in mijn Kika-spaarpot
  3. Wanneer u zelf graag hardloopt, lijkt het me leuk om dat samen met u in Juni in Utrecht te doen. We zullen dan als team aan de start verschijnen en samen de run uitlopen

Tijdens het schrijven van dit blog word ik weer enorm enthousiast en ik hoop dat ik u ook kan enthousiasmeren om te doneren of mee te lopen. Wanneer ik bij u kom, hoop ik op een mooie donatie in de Kika-spaarpot of op een hoop enthousiasme om mee te lopen. Wilt u meelopen? Gezellig! U mag het mij zo spoedig mogelijk laten weten, zodat ik op tijd de grootte van ons team op kan geven. Ik hoop dat ik u heb kunnen overhalen om dit samen met mij te bewerkstelligen en er een mooie actie van te maken. Samen onze krachten bundelen voor al die zieke kinderen.

 

Vriendelijke groeten, Sandy