Over mij

 

Aandacht en tijd voor elkaar, zo belangrijk! Zeker in de hectische tijd waarin we nu leven. Jarenlang heb ik met heel veel plezier in de zorg gewerkt. Door allerlei bezuinigingen werd de tijd schaars en had ik steeds minder qualitytime voor de cliënten. Hierdoor kwam ik steeds vaker thuis uit mijn werk met een onvoldaan gevoel, soms bijna een schuldgevoel naar de cliënten toe. Daarom heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om te stoppen met dat werk en te starten als zelfstandig ondernemer in de pedicurebranche. En wat ben ik blij met die keuze.

Ik ben Sandy Muijen, 40 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik woon in Ophemert, een gezellig dorp in de prachtige Betuwe, waar ik heerlijk kan wandelen op de dijk, over de uiterwaarden en langs de Waal. Kortom, een mooie plaats om tot rust te komen.

De afgelopen jaren heb ik me ook verdiept in hoe nagelproblemen opgelost kunnen worden door middel van nagelbeugels en reconstructiegel. Op die manier kan ik nagels er onbeschadigd uit laten zien en/of er voor zorgen dat erg bol gegroeide nagels weer een mooie plattere vorm krijgen en zo minder problemen geven zoals ingroeien in de nagelwal. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd voor voet- en onderbeenmassage, waarbij ik mijn ontspanning over kan brengen op de klant.

Ik verheug me erop om samen met u in alle rust de nodige aandacht aan uw voeten te geven.

Tijdens mijn opleiding als pedagogisch medewerker vond ik het knippen van de vaak ongezonde teennagels van cliënten een lastige taak. Het liefst vermeed ik die, want hoe pak je het knippen van een ernstig vergroeide of een door schimmel aangetaste nagel aan? Toch heb ik voor het pedicurevak gekozen. Waarom? Voeten spreken me aan, trekken mijn aandacht, overal waar ik loop.   Ze vormen de basis van ons lichaam en ongemerkt is dat de plaats waar heel veel andere lichaamsklachten vandaan komen. Ik vind het belangrijk om voeten te geven wat ze verdienen: verzorging, aandacht en ontspanning. Daarom ben ik in 2013 de opleiding tot pedicure gaan volgen en heb ik me in april 2015 ingeschreven bij de kamer van koophandel en ben ik met mijn ambulante pedicurepraktijk gestart.